Bl90ount7u1bhoq4qxkg horizontal gold gradient

Kristallinen Jumalatar Akatemia

12 kuukausittaista maksua, erä €164,00 EUR

Välisumma: 12 kuukausittaista maksua, erä €164,00 EUR
Sales Tax:
Maksettava nyt: €164,00 EUR

OHJEET MAKSAMISEEN:

Tässä käännös vasemmalla oleviin sanoihin, niin osaat täyttää lomakkeen oikein ja helposti! Korttitietosi ovat turvassa ja mitään tietojasi ei koskaan luovuteta eteenpäin. 

(HUOM! Kristallisessa Akatemiassa et tule tarvitsemaan englanninkieltä lainkaan, ainoastaan tämä maksulomake on englanninkielinen.)

MAKSA ILMOITTAUTUMISESI TURVALLISESTI JA TÄYTÄ VASEMMALLA SEURAAVAT TIEDOT:

ACCOUNT INFORMATION - KIRJAUTUMISTIEDOT

Name - Nimi 
Email Address - Sähköpostiosoite
Create Password - Luo salasanasi
Confirm Password - Vahvista salasanasi


BILLING INFORMATION - MAKSUTIEDOT:
Credit Card Number - Luottokortin tai Pankkikortin numero
MM/YY Expiration - Kk/Vuosi kortin vanhenemisaika
CVV - kortin takana oleva kolminumeroinen CVV turvakoodi

ADDITIONAL INFORMATION - TARVITTAVAT LISÄTIEDOT

Address Line 1 - Katu osoite 
Apt/suite -  jätä kohta tyhjäksi
City - Kaupunki
Zip/Postal Code - Postinumero 

(State eli osavaltio kirjoita kaupunki uudestaan)

Yes, add me to your mailing list. - Kyllä kiitos, lisää minut Enkelipostiin


LOPUKSI KLIKKAA SINISTÄ LAATIKKOA NIIN VAHVISTAT TILAUKSESI. KIITOS! <3


HUOM!!!! JOS HALUAT MAKSAA VERKKOPANKIN KAUTTA NIIN SEURAA SEURAAVIA OHJEITA:

Toimi nain:

1) Maksa tilauksesi tilille:

Nordea Anu Grace 
FI 06 14693500 063991

2) Laita kuitti tai viesti kun olet maksanut tuki@graceanu.com 
(+joka kk maksun yhteydessa)
OTSIKKONA: KJA pankkimaksulla

3) Kun kuitti on lahetetty niin saat pian linkin kurssille ja paaset mukaan! 


 

“ OOOOh ihanaa minussa on tapahtunut hurja muutos. Onnenkyyneleet kirpoavat silmiini, kun mietin miten paljon vahvistuin Anu sinun ohjauksessa. Epävarmuudesta muutuin varmaksi. Uskallan luottaa. Seison omilla jaloillani, pää pilvissä mutta jalat vahvasti maassa kiinni. Anu olet niin valovoimainen ja kauniilla energialla ympäröity opettaja sekä mukaansa tempaava, rakkaudellinen ja lämmin. Live videot oli parasta mitä olen koskaan kokenut. Ne muutti täysin elämäni suunan. Otsa- ja kurkkuchakra aukenivat siinä live videoinnin aikana. Mahtavaaa. Olen niin onnellinen. Siis Intuitio ja oman totuuden puhuminen vahvistui. Ihanaaa! Kiitos Anu. Ja tietysti mahtavat meditaatiot toi hurjan täyteisen kokemuksen ja niitä voi aina kuunnella, jos tuntuu että tarvitsee vahvistusta ja voimaa pysyä korkeimpien energioiden piirissä.”

Sirpa Kontinen

“Enkelikurssi on mahtava positiivinen lataus, jokaiselle joka uskaltaa ja haluaa lähteä matkalle itseen ja myös ihanien enkeleiden luo. Anun avustuksella ja selkeillä sanoilla ja omalla innolla , motivaatiolla kaikki on mahdollista. Opin luottamusta itseeni ja myös muihin ihmisiin ja ihaniin enkeleihin. Sain unelmia luotua ja vietyä eteenpäin ja oloni on luottavainen ja hyvä. Intuitioni on vahvistunut, sen iloisesti huomaan monesti ja miten automaattisesti se toimii.. Anu on kaikki huomioonottava ja kaikille yhtä rakastettava, ei voi muuta kuin kehua! Kiitos Anu tästä matkasta mitä isolla porukalla kuljimme.. ”

Helja Leinikka

“Enkelikoulun aikana elämäni on muuttunut radikaalisesti. Asunnon myynti, muutto, työsuhteiden muutokset, oman enkeliyhteyden löytyminen ja paljon asioiden jakamista ja vertaistukea. Irtipäästöä, oman rajojen asettamista, oman itsensä rakastamista. Usko ja luottamus Enkeleihin vahvistui ja jatkokurssille olen jo suuntaamassa. Anu sinä olit herttainen opettaja ja oli ilo tutustua sinuun. Yhteiset "kokoontumiset" olivat myös mukavia. Kiitos Anu ja enkeliystävät. ”

Marika Saari

Tilitiedot

Tarvitsetko apua? Lähetä meille sähköpostia

Jatka

Extra Yhteystiedot

arrow_drop_down
Jatka

Osoite:

Ottaa yhteyttä:

Maksutiedot
Maksutiedot
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Uusi
PayPal

Korttisi tiedot on suojattu.

Jatka

Viimeistele tilaus

Kristallinen Jumalatar Akatemia 12 kuukausittaista maksua, erä €164,00 EUR
Sales Tax:
Maksettava nyt €164,00 EUR
Käyttöehdot

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tämän sivuston käyttöä.

Käyttöehdot

Verkkosivusto ja sen sisältö omistavat Grace Code Inc ("Yritys", "me" tai "me"). Termi "sinä" viittaa käyttäjän tai katsojan osoitteeseen www.anugracecode.com ("Verkkosivusto").

Lue nämä käyttöehdot ("T & C") huolellisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja Verkkosivustolla milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, ja käytät verkkosivustoa ja sen sisältöä hyväksymällä T & C: n sellaisena kuin ne ilmestyvät, riippumatta siitä olet lukenut ne. Jos et ole samaa mieltä näiden T & C: n kanssa, älä käytä verkkosivustoamme tai sen sisältöä.

Verkkosivuston käyttö ja suostumus

Tämän verkkosivuston ("Sisältö") kautta tai sen kautta käytettävissä olevat sanat, muotoilu, ulkoasu, grafiikka, valokuvat, kuvat, tiedot, materiaalit, asiakirjat, tiedot, tietokannat ja kaikki muut tiedot ja henkinen omaisuus ovat meidän omaisuutta ja niitä suojelee Yhdysvaltojen intellektuelli omaisuuslainsäädäntö.
Jos olet ostanut palvelun, ohjelman, tuotteen tai tilauksen tai muulla tavalla tehnyt erillisen sopimuksen kanssamme, sovelletaan myös sopimuksen ehtoja tai näitä ehtoja, jotka ovat voimassa ristiriidassa. Verkkokaupoilla on liiketoimeen liittyviä käyttöehtoja.

Käyttäessäsi tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä, käytät ja vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias ja että olet hyväksynyt ja noudattanut näitä T & C-sääntöjä. Jokainen alle 18-vuotiaiden rekisteröityminen, käyttö tai pääsy Web-sivustolle ja sen sisältöön on luvatonta, lisensoimatonta ja ristiriidassa näiden T & C: n kanssa.

Materiaalioikeudet

Rajoitettu käyttöoikeus sinulle. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat yksinomaan meidän ja / tai tytäryhtiöidemme tai lisenssinantajien omistamia omaisuutta, ellei toisin mainita. Se on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä ja muilla immateriaalioikeuksilla.

Jos katsot, ostavat tai käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä, sinua pidetään lisenssinhaltijana. Epäilyksen välttämiseksi sinulle myönnetään peruutettava, ei-siirrettävä lisenssi vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, rajoitettu vain sinuun.
Kun ostat tai käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä, hyväksyt sen

* Et kopioi, kopioi tai varasta verkkosivustoamme tai sisältöä. Ymmärrät, että tekemällä jotain verkkosivustollamme tai sen sisällöllä, joka on ristiriidassa näiden T & C: n kanssa, ja rajoitettu käyttöoikeus, jonka tarjoamme sinulle tässä, pidetään varkauksina, ja pidätämme oikeuden syyttää varkauksia lain täysimääräisesti.

* Sinun on sallittava ajoittain ladata ja / tai tulostaa verkkosivuston tai sen sisällön yksittäisten sivujen kopio henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että annat meidät täyden nimeämisen ja luoton perusteella, säilytä kaikki tekijänoikeudet , tavaramerkki- ja muut omistusilmoitukset ja, jos sitä käytetään sähköisesti, sinun on sisällytettävä linkki takaisin verkkosivustosivulle, josta sisältö on saatu.

* Et saa millään tavalla millään tavalla käyttää, kopioida, muokata, ymmärtää tai edustaa, että verkkosivusto tai sen sisältö on sinun tai luomaasi. Jos lataat, tulostat tai muuten käytät verkkosivustosi sisältöä henkilökohtaiseen käyttöön, emme missään tapauksessa ota vastuuta sisällön omistajuudesta - se on edelleen omaamme.

* Sinun on saatava kirjallinen lupa ennen kuin käytät verkkosivustosi sisältöä omalle yrityksellesi tai ennen jakamista muiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi muokata, kopioida, kopioida, julkaista uudelleen, lähettää, lähettää, lähettää, kääntää, myydä, markkinoida, luoda johdannaisia, hyödyntää tai jakaa millään tavalla tai välineellä (mukaan lukien sähköposti, verkkosivusto, linkki tai muu sähköisesti) mitä tahansa sivuston sisältöä, koska sitä pidetään työmme varastamisena.

Olemme myöntäneet sinulle rajoitetun lisenssin, jotta voimme nauttia verkkosivustollamme ja sen sisällöstä omalle henkilökohtaiselle käyttämisellemme, ei omaa liiketoimintaasi tai kaupallista käyttöä varten tai millään tavalla, joka ansaitsee sinulle rahaa, ellei sinulle anneta sinulle kirjallista lupaa.

Käyttöoikeuden saajana ymmärrät ja tunnustat, että tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä on kehitetty tai saatu meiltä investoimalla huomattavaa aikaa, vaivaa ja kustannuksia ja että tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat arvokkaita, erityisiä ja ainutlaatuisia omaamme, jotka tarvitsevat suojataan väärältä ja luvattomalta käytöltä. Ilmoitamme selvästi, että et voi käyttää tätä verkkosivustoa tai sen sisältöä tavalla, joka loukkaa oikeuksiamme tai jota meille ei ole hyväksytty. Verkkosivustomme tai sen sisältöön liittyvät tavaramerkit ja logot ovat meille kuuluvia tavaramerkkejä, ellei toisin mainita. Kaikki käyttö, mukaan lukien kehystäminen, sisällönkuvauskentät tai muu teksti, jotka käyttävät näitä tavaramerkkejä tai muita tavaramerkkejä, on ehdottomasti kielletty ilman kirjallista lupaa. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä ehdoissa tai nimenomaisella kirjallisella lisenssillä, ovat meille varattuja. Sinun käyttöoikeus. Lähettämällä tai lähettämällä mitään materiaalia sivustossasi tai sen kautta, kuten kommentteja, viestejä, valokuvia, kuvia tai videoita tai muita maksuja, olet esittänyt, että olet kaikkien näiden materiaalien omistaja ja olet vähintään 18-vuotias. Kun sinä vapaaehtoisesti toimitat meille tai lähetät kommenttimme, valokuvamme, kuvan, videon tai muun aineiston käytettäväksi verkkosivustollamme tai sen kautta, olet myöntänyt meille ja meille valtuuttamamme henkilöt suostuvat tekemään sen osaksi nykyistä tai tulevaa verkkosivustoamme ja sen sisällön. Tämä oikeus sisältää oikeudenomistajien tai teollis- ja tekijänoikeuksien myöntämisen missä tahansa asiaankuuluvassa lainkäyttöalueella ilman minkäänlaista lupaa tai korvausta sinulle. Näihin henkilötietoihisi liittyvät oikeudet löytyvät tietosuojakäytännöistämme. Sinä tunnustat, että meillä on oikeus, mutta ei velvollisuus käyttää minkäänlaisia ​​maksuja sinulta ja että voimme päättää lopettaa tällaisten maksujen käytön verkkosivustollamme tai sisällöllämme milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Käyttöoikeuden pyynnön sisällön käyttämiseen Kaikki pyynnöt kirjallisesta käyttöluvan käyttämisestä sisällöksi tai muulle immateriaaliselle omaisuudelle tai omaisuudellemme on tehtävä ennen kuin haluat käyttää sisältöä täyttämällä "Ota yhteyttä" -lomake tällä sivustolla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@graceanu.com. Meidän on hyvin selkeästi ilmoitettava, että et saa käyttää sisältöä millään tavoin, joka on ristiriidassa näiden T & C: n kanssa, ellemme ole antanut sinulle erityistä kirjallista lupaa. Jos meille myönnetään lupa, sitoudut käyttämään tietyltä sisällöltään sallitun sisällön ja AINOASTAAN siihen tapaan, jolla olemme antaneet sinulle kirjallisen luvan. Jos päätät käyttää sisältöä niin, että emme nimenomaisesti anna sinulle kirjallista lupaa, olette samaa mieltä siitä, että sinua käsitellään ikään kuin kopioit, kopioit ja / tai varastat tällaisen sisällön meiltä, ​​ja suostut välittömästi lopettamaan sisältöä ja ryhtyä mihinkään toimiin, joita voimme pyytää, sekä menetelmiin ja aikatauluun, jonka määrittelemme immateriaalioikeuksien ja omistusoikeuksien suojaamiseksi verkkosivustollamme ja sen sisällöllä.

 

Henkilökohtainen vastuu ja riskinotto

Käyttöoikeuden haltijaksi olette samaa mieltä siitä, että käytät omia mielipiteitämme Web-sivuston ja sen sisällön käyttämiseen ja olet samaa mieltä siitä, että teet niin omalla vastuullasi. Hyväksyt ja ymmärrät, että olette vastuussa kaikista riskeistä ja mitään tuloksia ei ole taattu tällä sivustolla ja / tai sen sisällöllä. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat vain tarjota sinulle koulutusta ja työkaluja, joiden avulla voit tehdä omia päätöksiä itsellesi. Olet yksin vastuussa teoista, päätöksistä ja tuloksista, jotka perustuvat tämän verkkosivuston tai sen sisällön käyttöön, väärinkäyttöön tai käyttämättä.

Vastuuvapauslauseke

Sivustomme ja sen sisältö ovat vain informaatiota ja opetusta varten. Lain sallimissa rajoissa voimme nimenomaisesti sulkea pois kaiken vastuun välittömästä, välillisestä tai välillisestä menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu Sinulle tai muille verkkosivustojemme ja sen sisällön yhteydessä, mukaan lukien rajoituksetta vastuu onnettomuuksista, viivästyksistä, vammoista, vahinko, menetys, vahinko, kuolema, menetetyt voitot, henkilökohtaiset tai liiketoiminnan keskeytykset, tietojen virheellinen soveltaminen, fyysinen tai psyykkinen sairaus, tilanne tai kysymys, fyysinen, psyykkinen, henkinen tai henkinen vamma tai vahinko, tulonmenetyksen tai liikevaihdon menetys, , voiton tai sopimusten menetys, ennakoidut säästöt, tietojen menettäminen, liikearvon menetys, hukkaan mennyt aika ja mahdolliset muut menetykset tai vahingot huolimattomuudesta, sopimusrikkomuksesta tai muusta, vaikka ne olisivatkin ennakoitavissa. Erityisesti tunnustat ja hyväksyt, että emme ole vastuussa minkään muun sivuston osallistujan tai käyttäjän, kuten sinä, loukkaavasta, loukkaavasta tai laittomasta käyttäytymisestä.

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke. 

Tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä ei pidä millään tavalla ymmärtää tai käyttää millään tavoin lääketieteellisiksi tai mielenterveyden neuvoksi. Verkkosivustomme tai sisältömme kautta annetut tiedot eivät ole tarkoitettu korvaamaan ammattitaitoista lääkärinhoitoa, diagnoosia tai hoitoa, jota lääkäri, sairaanhoitaja, lääkäriasiantuntija, terapeutti, neuvonantaja, mielenterveysalan ammattilainen, lisensoitu ruokavalio tai ravitsemusterapeutti voivat tarjota , papiston jäsen tai muu hyväksytty tai rekisteröity terveydenhuollon ammattihenkilö. Älkääkä ottako ammattitaitoa lääketieteelliseltä neuvonnalta tai viivyttämästä ammatillista neuvontaa, koska olet lukenut tämän verkkosivuston tai sen sisällön tai olet saanut meiltä tietoja. Älä lopeta lääkkeiden ottamista puhumatta lääkärillesi, sairaanhoitajalle, lääkärin avustajalle, mielenterveystyöntekijälle tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on lääketieteellinen tai mielenterveysongelma, ota välittömästi yhteyttä oman terveydenhuollon tarjoajaan. Emme tarjoa terveydenhoitoa, lääketieteellisiä tai ravitsemushoitopalveluja tai yritämme diagnosoida, hoitaa, estää tai parantaa millään tavoin fyysistä sairautta tai mitään henkistä tai emotionaalista ongelmaa, sairautta tai tilaa. Emme anna lääketieteellisiä, psykologisia tai uskonnollisia neuvoja. Oikeudellinen ja taloudellinen vastuuvapauslauseke.

Tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä ei pidä ymmärtää eikä vedota millään tavoin liiketoimintaan, taloudelliseen tai oikeudelliseen neuvontaan. Verkkosivustossamme ja sen sisällöllä annettavia tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattimaista neuvontaa, jonka voi antaa oman tilintarkastajan, asianajajan tai taloudellisen neuvonantajan. Emme anna taloudellisia tai oikeudellisia neuvoja millään tavoin. Sinua neuvotaan ottamaan yhteyttä omaan kirjanpitäjään, asianajajaan tai taloudelliseen neuvonantajaan kaikista kysymyksistä ja huolenaiheista, jotka koskevat omia tuloja ja veroja, jotka liittyvät erityiseen taloudelliseen ja / tai oikeudelliseen tilanteeseen. Hyväksyt, että emme ole vastuussa tuloksestasi, yrityksesi päätösten menestyksestä tai epäonnistumisesta, talouden tai tulotason noususta tai laskusta tai mistään muusta tuloksesta, joka saatat olla saatujen tietojen perusteella sivuston tai sen sisällön kautta. Olet yksin vastuussa tuloksestasi.
Tulosvastuuvapauslauseke. 

Sinä tunnustat, että emme ole ja älkäämme esitä terveydellisiä fyysisiä, henkisiä, emotionaalisia, henkisiä tai terveydellisiä etuja, tulevia tuloja, kuluja, myyntimääriä tai mahdollisia kannattavuuksia tai menetyksiä, jotka saattavat johtua tämän verkkosivuston tai sen sisällön käyttö. Emme voi eikä takaat, että saavutat tietyn tuloksen, positiivisesti tai negatiivisesti, taloudellisesti tai muulla tavoin verkkosivustollamme tai sen sisällöllä ja hyväksyt ja ymmärrät, että tulokset eroavat jokaisesta yksittäisestä. Me myös nimenomaisesti kieltäydymme kaikesta vastuusta antamiemme tai hankkimien tietojen valinnoista, toimista, tuloksista, käytöstä, väärinkäytöstä tai käyttämättömyydestä verkkosivuston tai sen sisällön avulla. Hyväksyt, että tulosi ovat tiukasti omat ja emme ole millään tavoin vastuussa tuloksestasi.
 
Warranties Disclaimer. WE MAKE NO WARRANTIES AS TO OUR WEBSITE OR ITS CONTENT. YOU AGREE THAT OUR WEBSITE AND ITS CONTENTS ARE PROVIDED “AS IS” AND WITHOUT WARRANTIES OF ANY KIND EITHER EXPRESS OR IMPLIED. TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE PURSUANT TO APPLICABLE LAW, WE DISCLAIM ALL WARRANTIES, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, AND NON-INFRINGEMENT. WE DO NOT WARRANT THAT THE WEBSITE OR ITS CONTENT WILL BE FUNCTIONAL, UNINTERRUPTED, CORRECT, COMPLETE, APPROPRIATE, OR ERROR-FREE, THAT DEFECTS WILL BE CORRECTED, OR THAT ANY PART OF THE WEBSITE, CONTENT ARE FREE OF VIRUSES OR OTHER HARMFUL COMPONENTS. WE DO NOT WARRANT OR MAKE ANY REPRESENTATIONS REGARDING THE USE OR THE RESULTS OF THE USE OF OUR WEBSITE OR ITS CONTENT OR ON THIRD-PARTY WEBSITES IN TERMS OF THEIR CORRECTNESS, ACCURACY, TIMELINESS, RELIABILITY OR OTHERWISE.

Tekniikka Vastuuvapauslauseke. Yritämme varmistaa, että Verkkosivuston ja sen sisällön saatavuus ja toimitus ovat keskeytymättömiä ja virheettömiä. Emme kuitenkaan voi taata, että käyttöoikeuttasi ei joudu keskeyttämään tai rajoittamaan aika ajoin, myös korjausten, ylläpidon tai päivitysten mahdollistamiseksi, vaikka tietenkin yritämme rajoittaa keskeytyksen tai rajoituksen tiheyttä ja kestoa. Lain sallimissa rajoissa me emme ole vastuussa vahingoista tai palautuksista tai mistään muusta käytöstä, jos Verkkosivustomme tai sen sisältö ei tule saataville tai pääsy niihin tulee hitaaksi tai epätäydelliseksi mistä tahansa syystä, esimerkiksi kuten järjestelmän varmuuskopiointimenetelmiä, internetliikenteen määrää, päivityksiä, palvelupyyntöjen ylikuormitusta, yleisiä verkon toimintahäiriöitä tai viivästyksiä tai muita syitä, jotka voivat ajoittain saada sivustollemme tai sen sisällön pääsemättömäksi.

Virheet ja puutteet. 

Emme takaa tai takaa verkkosivujemme tai sen sisällön tarkkuutta, oikea-aikaisuutta, suorituskykyä, täydellisyyttä tai sopivuutta. Pyrkimyksenä on tarjota sinulle mahdollisimman tarkat ja ajantasaiset tiedot, mutta koska tieteellisen tutkimuksen luonne muuttuu jatkuvasti, emme voi olla vastuullisia tai vastuullisia sisällön oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta virheistä tai laiminlyönneistä verkkosivustosta, sen sisällöstä tai muusta sivustossa viitatusta tai linkitetystä tiedosta. Käyttäjä myöntää, että tällaiset tiedot voivat sisältää epätarkkoja tai virheitä lain sallimissa rajoissa.
Linkit muihin verkkosivustoihin. Voimme tarjota linkkejä ja viitteitä muihin kolmannen osapuolen ylläpitämiin sivustoihin, jotka saattavat viedä sinut Web-sivuston tai sen sisällön ulkopuolelle. Nämä linkit on tarkoitettu avuksesi, ja verkkosivustollamme tai sen sisällöllä olevien linkkien sisällyttäminen mihinkään muuhun verkkosivustoon ei merkitse hyväksyntää, sponsorointia tai sivuston tai sen omistajan hyväksyntää. Emme hyväksy ja emme ole vastuussa verkkosivustossamme tai sen sisällöllä tarkoitetuista ulkoisista lähteistä, niiden tarkkuudesta tai luotettavuudesta, näkemyksistä, mielipiteistä, tosiasioista, lausunnoista, virheistä tai puutteista. Meillä ei ole määräysvaltaa näiden sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta, joten emme ota vastuuta mistään menetyksistä, vahingoista tai muusta, joka voi aiheutua niiden käytöstä. Sinun velvollisuutesi on tarkistaa näiden linkitettyjen verkkosivustojen käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, jotta voit varmistaa, että ymmärrät ja hyväksyt nämä käytännöt.

Linkittämisen ja kehyksen rajoitukset. Voit luoda hypertekstilinkkiä verkkosivustollamme tai sisällöllämme niin kauan kuin linkki ei tarkoita tai merkitse sponsorointia, hyväksyntää tai omistusta verkkosivustollamme tai sisältöllämme eikä siinä mainita tai olettaa, että meillä on sponsorointi, hyväksyminen tai omistusoikeus sivustossasi. Et kuitenkaan saa kehystää tai yhdistää sisältöä ilman kirjallista lupaa.

Ostamme ja / tai käytämme verkkosivustoamme ja sen sisältöä millään tavalla tai mistä tahansa syystä, mutta hyväksyt myös epäsuorasti täyden vastuuvapauslausumamme, joka löytyy tästä verkkosivustosta.

Korvaus, vastuun rajoitus ja saatavien vapauttaminen Vahingonkorvaus. Hyväksyt kaiken aikaa puolustaaksemme, korvauksettomme ja vahingoittamatta yhtiömme, sekä kaikki tytäryhtiöidemme, agenttien, urakoitsijoiden, johtajien, johtajien, osakkeenomistajien, työntekijöiden, yhteisyrityskumppanien, seuraajien, siirronsaajien, toimeksiantajien ja lisenssinhaltijoiden , vahingoista, veloista, kustannuksista ja kuluista, mukaan lukien oikeudenkäyntikulut ja kulut, jotka johtuvat Web-sivustostasi tai sen sisällöstä tai sen sisällöstä tai siitä, että olet rikkonut minkäänlaisia ​​velvoitteita, takuita, edustuksia tai sopimuksia jotka mainitaan näissä T & C: ssä tai missä tahansa muussa sopimuksessa. Vastuun rajoitus. Emme ole millään tavalla vastuussa mistään tiedoista, tuotteista tai materiaaleista, joita pyydät tai vastaanotat verkkosivustollamme ja sen sisällöllä. Emme ota vastuuta onnettomuuksista, viivästyksistä, vammoista, vahingoista, menetyksistä, vahingoista, kuolemasta, menetetyistä voitoista, henkilökohtaisista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, tietojen virheellisestä soveltamisesta, fyysisestä tai henkisestä sairaudesta, tilasta tai liikkeestä tai muusta sellaisesta toiminnasta tai oletuksesta kenen tahansa tai minkä tahansa yrityksen, joko omistajien, henkilöstön, edustajien, yhteisyrityskumppaneiden, sopimuskumppaneiden, toimittajien, yhteistyökumppaneiden tai muiden yritysten kanssa. Emme ole vastuussa mistään omistajista, henkilöstöstä, edustajista, yhteisyrityskumppaneista, urakoitsijoista, myyjistä, tytäryhtiöistä tai muusta, joka harjoittaa verkkosivuston tai sen sisällön esittämistä tai millään tavalla tai missä tahansa paikassa. Jos käytät verkkosivustoamme ja sen sisältöä tai muita tietoja, jotka olemme toimittaneet meille tai tytäryhtiöidemme kanssa, emme ota vastuuta.
Vaatimusten vapauttaminen. Missään tapauksessa emme ole vastuussa mistään osapuolesta mistään suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista, tasapuolisista tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat Web-sivustostasi tai sen sisällöstä tai niihin liittyvästä käytöstä tai luottamisesta, täten vapautat meidät kaikista vaatimuksista; mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, henkilökohtaiset tai liiketoiminnan keskeytykset, henkilövahingot, onnettomuudet, tietojen virheellinen soveltaminen tai muu menetys, fyysinen tai henkinen sairaus, kunto tai myöntäminen tai muuten, vaikka meitä nimenomaisesti kehotetaan tällaisten vahinkojen tai vaikeuksien mahdollisuus.

Teidän käyttäytymisenne

Hyväksyt, että et käytä verkkosivustoamme tai sen käyttäytymismallia millään tavalla, joka aiheuttaa tai todennäköisesti aiheuttaa WWW-sivuston, sisällön tai niiden saatavuuden keskeytyneenä, vahingoittumisena tai heikentymisenä millään tavoin. Ymmärrät, että olet yksin vastuussa kaikista sähköisen viestinnän ja sisällön lähettämisestä tietokoneeltasi tällä verkkosivustolla ja sen sisällöllä sekä meille.

Hyväksyt vain ostaa tavaroita tai palveluita itsellesi tai muulle henkilölle, jolle sinulla on laillisesti oikeus tehdä niin tai kenelle olet saanut nimenomaisen suostumuksen antaa nimensä, osoitteensa, maksutavansa, luottokorttinsa ja laskutustietonsa .

Hyväksyt olevasi vastuussa kaikista ostoksista, jotka sinä tai joku, joka toimii sinun puolestasi, verkkosivuston tai sen sisällön kautta. Sitoudut käyttämään verkkosivustoa ja sen sisältöä vain laillisiin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, eikä spekulatiivisiin, vääriin, vilpillisiin tai laittomiin tarkoituksiin.

Sinun on käytettävä verkkosivustoa ja sen sisältöä vain laillisiin tarkoituksiin. Hyväksyt, että et käytä verkkosivustoa tai sen sisältöä jollakin seuraavista tavoista:

* Petollisiin tarkoituksiin tai rikoksen yhteydessä tai muutoin laittomaan toimintaan * Sellaisten materiaalien lähettäminen, käyttäminen tai uudelleenkäyttö, jotka ovat laittomia, loukkaavia, väärinkäytöksiä, vahingollisia, haitallisia, halventavia, obkeneitä tai uhkaavia, uhkaavia, vastenmielisiä, yksityisyyttä vaarantavia aineistoja, jotka ovat ristiriidassa luottamuksen, immateriaalioikeuksien tai voi muutoin vahingoittaa muita * Voit lähettää, vaikuttaa kielteisesti tai tartuttaa verkkosivustoamme tai sen sisältöä ohjelmistoviruksilla tai muilla haitallisilla tai vastaavilla tietokoneohjelmilla, jotka ovat omiaan vaikuttamaan kielteisesti minkä tahansa tietokoneohjelmiston tai -laitteiston toimintaan, kaupallisiin pyyntöihin, ketjukirjeisiin, massamainontaan tai roskapostiviesteihin tarkoitetaan vai ei * Aiheuttaa häiritsevyyttä, haittaa tai tarpeetonta ahdistusta * Loittoa kolmansille osapuolille tai muutoin harhaan osuuksien alkuperästä * Kopioida, kopioida, kopioida tai myydä mikä tahansa osa Verkkosivustomme tai sen sisältöä tavalla, joka ei ole näiden T & C-sääntöjen tai muiden sopimusten mukainen.

Online-kauppa
Web-sivuston tai sen sisällön tietyt osat voivat sallia sinun tehdä ostoksia meiltä tai muilta kauppiailta. Jos teet ostoksen meiltä verkkosivustossamme tai sen sisällön kautta tai sen kautta, kaikki ostoksen tai tapahtuman aikana saadut tiedot ja kaikki tiedot, jotka annat osana tapahtumaa, kuten nimesi, osoitteesi, maksutapasi, luottotietosi kortin numero ja laskutustiedot voivat kerätä meitä, kauppiaita ja maksuprosessointiyritystä. Tutustu tietosuojakäytäntöön, jotta voimme noudattaa henkilötietojesi suojaamista. Osallistumisesi, kirjeenvaihdon tai liiketoimintasi kanssa jonkin kumppanin, yksityishenkilön tai yrityksen kanssa, joka löytyy Verkkosivustollamme tai sen kautta, kaikki ostosopimukseen liittyvät maksut, hyvitykset ja / tai toimitukset koskevat ehtoja, eduista tai takuita ovat yksinomaan sinun ja kauppias. Hyväksyt, että emme ole vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista, hyvityksistä tai muista sellaisista asioista, jotka aiheutuivat tällaisten kauppiaiden kanssa. Maksuprosessointiyrityksillä ja kauppiailla voi olla tietosuojaa ja tietojen keräämistä koskevia käytäntöjä, jotka poikkeavat meistä. Meillä ei ole vastuuta tai vastuu näiden maksuprosessointiyritysten ja kauppiaiden riippumattomista toimintatavoista. Lisäksi, kun teet tiettyjä ostoksia Verkkosivustomme tai sen sisällön kautta, saatat joutua maksuprosessointiyrityksen, kauppiaan tai meille erityisten ostosopimusten ehtojen piiriin. Jos haluat lisätietoja kauppiaista ja sen ehdoista, joita saatat hakea, käy kauppiaan verkkosivustolla ja napsauta sen tiedot-linkkejä tai ota suoraan yhteyttä kauppaan.

 

Sinä vapautat meidät, tytäryhtiöt, maksuprosessin yritys ja kauppiaat kaikista vahingoista, joita sinä aiheutat, ja sitoudut olemaan vaatia minulta tai sivuiltasi mitään vaatimuksia, jotka johtuvat Web-sivuston tai sen sisällön hankkimisesta tai käytöstä.


Tekijänoikeudet / tavaramerkit

Kaikki sisältöä ja materiaaleja, jotka ovat saatavilla osoitteessa www.elamankeha.com, mukaan lukien tekstin, grafiikan, verkkosivuston nimen, koodin, kuvien ja logot, mutta eivät rajoitu niihin, ovat Grace Code Inc: n immateriaalioikeuksia ja niitä suojataan sovellettavalla tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädännöllä. Kaikki sopimaton käyttö, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tämän sivuston sisällön kopiointi, jakelu, näyttäminen tai lähettäminen on ehdottomasti kiellettyä, jollei Grace Code Inc.

Sovellettava lainsäädäntö
Tätä verkkosivustoa hallitsee Grace Code Inc. Se on käytettävissä useimmissa maissa ympäri maailmaa. Käyttämällä verkkosivustoamme, olette samaa mieltä siitä, että valtion sääntöjä ja lakeja, jotka eivät ole lainvalintasääntöjä ja kansainvälistä tavaroiden myyntiä koskevaa Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimusta, sovelletaan kaikkiin tämän sivuston käyttöön ja hankintaan liittyviin asioihin kaikista tuotteista tai palveluista tämän sivuston kautta.
Lisäksi tämän toimisopimuksen täytäntöönpanoa koskevat toimet on saatettava liittovaltion tai osavaltion tuomioistuimille. Hyväksyvät näiden tuomioistuinten henkilökohtaisen toimivaltuutensa ja luopuvat kaikista tuomioistuimissa olevista oikeudenkäyttöalueista, paikoista tai epämukavista keskusteluista.

päättyminen

Pidätämme oikeuden oman harkintansa mukaan kieltäytyä tai lopettaa pääsyn verkkosivustolle ja sen sisällölle kokonaan tai osittain milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Jos sinulla on peruutus tai irtisanominen, sinulla ei ole enää lupaa käyttää verkkosivuston tai sisällön osaa, johon tällainen peruuttaminen tai irtisanominen vaikuttaa. Näissä T & C: ssä asetetut rajoitukset Web-sivuston ja sen sisällön suhteen tulevat silti sovellettaviksi nyt ja tulevaisuudessa, myös sinä tai meidän irtisanomisen jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää näistä T & C: stä, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvely (@) graceanu.com.

Viimeksi päivitetty: Toukokuu 2018Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja näistä edellä mainituista käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

Anu Grace Code Inc.
2383 P.O.Box 1318
Sacramento, CA 95812 Yhdysvallat
asiakaspalvelu (@) graceanu.com