Kristallinen Jumalatar Akatemia 2/2020 Osamaksu

12kk 188eur osamaksu

OHJEET MAKSAMISEEN:

Tässä käännös vasemmalla oleviin sanoihin, niin osaat täyttää lomakkeen oikein ja helposti! Korttitietosi ovat turvassa ja mitään tietojasi ei koskaan luovuteta eteenpäin. 

(HUOM! Kristallisessa Akatemiassa et tule tarvitsemaan englanninkieltä lainkaan, ainoastaan tämä maksulomake on englanninkielinen.)

MAKSA ILMOITTAUTUMISESI TURVALLISESTI JA TÄYTÄ VASEMMALLA SEURAAVAT TIEDOT:

ACCOUNT INFORMATION - KIRJAUTUMISTIEDOT

Name - Nimi 
Email Address - Sähköpostiosoite
Create Password - Luo salasanasi
Confirm Password - Vahvista salasanasi


BILLING INFORMATION - MAKSUTIEDOT:
Credit Card Number - Luottokortin tai Pankkikortin numero
MM/YY Expiration - Kk/Vuosi kortin vanhenemisaika
CVV - kortin takana oleva kolminumeroinen CVV turvakoodi

ADDITIONAL INFORMATION - TARVITTAVAT LISÄTIEDOT

Address Line 1 - Katu osoite 
Apt/suite -  jätä kohta tyhjäksi
City - Kaupunki
Zip/Postal Code - Postinumero 

(State eli osavaltio kirjoita kaupunki uudestaan)

Yes, add me to your mailing list. - Kyllä kiitos, lisää minut Enkelipostiin


LOPUKSI KLIKKAA SINISTÄ LAATIKKOA NIIN VAHVISTAT TILAUKSESI. KIITOS! <3


HUOM!!!! JOS HALUAT MAKSAA VERKKOPANKIN KAUTTA NIIN SEURAA SEURAAVIA OHJEITA:

Toimi nain:

1) Maksa tilauksesi tilille:

Nordea Anu Grace 
FI 06 14693500 063991

2) Laita kuitti, kun olet maksanut [email protected] 
(+joka kk maksun yhteydessa)
OTSIKKONA: KJA pankkimaksulla. Joka kuukausi maksa kk-erä tililtäsi samana päivänä, kun maksoit ensimmäisen erän ja laita siitä kuitti sähköpostilla meille.

3) Kun kuitti on lahetetty niin saat pian linkin kurssille ja paaset mukaan! 


 

OOOOh ihanaa minussa on tapahtunut hurja muutos. Onnenkyyneleet kirpoavat silmiini, kun mietin miten paljon vahvistuin Anu sinun ohjauksessa. Epävarmuudesta muutuin varmaksi. Uskallan luottaa. Seison omilla jaloillani, pää pilvissä mutta jalat vahvasti maassa kiinni. Anu olet niin valovoimainen ja kauniilla energialla ympäröity opettaja sekä mukaansa tempaava, rakkaudellinen ja lämmin. Live videot oli parasta mitä olen koskaan kokenut. Ne muutti täysin elämäni suunan. Otsa- ja kurkkuchakra aukenivat siinä live videoinnin aikana. Mahtavaaa. Olen niin onnellinen. Siis Intuitio ja oman totuuden puhuminen vahvistui. Ihanaaa! Kiitos Anu. Ja tietysti mahtavat meditaatiot toi hurjan täyteisen kokemuksen ja niitä voi aina kuunnella, jos tuntuu että tarvitsee vahvistusta ja voimaa pysyä korkeimpien energioiden piirissä.

Sirpa Kontinen

Enkelikurssi on mahtava positiivinen lataus, jokaiselle joka uskaltaa ja haluaa lähteä matkalle itseen ja myös ihanien enkeleiden luo. Anun avustuksella ja selkeillä sanoilla ja omalla innolla , motivaatiolla kaikki on mahdollista. Opin luottamusta itseeni ja myös muihin ihmisiin ja ihaniin enkeleihin. Sain unelmia luotua ja vietyä eteenpäin ja oloni on luottavainen ja hyvä. Intuitioni on vahvistunut, sen iloisesti huomaan monesti ja miten automaattisesti se toimii.. Anu on kaikki huomioonottava ja kaikille yhtä rakastettava, ei voi muuta kuin kehua! Kiitos Anu tästä matkasta mitä isolla porukalla kuljimme..

Helja Leinikka

Enkelikoulun aikana elämäni on muuttunut radikaalisesti. Asunnon myynti, muutto, työsuhteiden muutokset, oman enkeliyhteyden löytyminen ja paljon asioiden jakamista ja vertaistukea. Irtipäästöä, oman rajojen asettamista, oman itsensä rakastamista. Usko ja luottamus Enkeleihin vahvistui ja jatkokurssille olen jo suuntaamassa. Anu sinä olit herttainen opettaja ja oli ilo tutustua sinuun. Yhteiset "kokoontumiset" olivat myös mukavia. Kiitos Anu ja enkeliystävät.

Marika Saari

Tilitiedot

Tarvitsetko apua? Lähetä meille sähköpostia

Jatka

Extra Yhteystiedot

arrow_drop_down
Jatka

Osoite:

Ottaa yhteyttä:

Maksutiedot
Maksutiedot
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Uusi
PayPal

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten
Jatka

Viimeistele tilaus

Käyttöehdot

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tämän sivuston käyttöä.

Verkkosivuston ja sen sisällön omistavat Grace Code Inc ("Yritys", "me" tai "me"). Termi "sinä" viittaa sinuun käyttäjänä tai katsojana osoitteeseessa www.elamankeha.com ("Verkkosivusto") tai Anu Grace Kajabi-koulutussivustolla.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja verkkosivustolla milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta, ja käytät verkkosivustoa ja sen sisältöä hyväksymällä ehdot sellaisena kuin ne ilmestyvät, riippumatta siitä, oletko lukenut ne. Jos et ole samaa mieltä näiden ehtojen kanssa, älä käytä verkkosivustoamme tai sen sisältöä.

Verkkosivuston käyttö ja suostumus

Tämän verkkosivuston sisältö tai sen kautta käytettävissä olevat sanat, muotoilu, ulkoasu, grafiikka, valokuvat, kuvat, tiedot, materiaalit, asiakirjat, tiedot, tietokannat ja kaikki muut tiedot ja henkinen omaisuus ovat meidän omaisuutta ja niitä suojelee Yhdysvaltojen intellektuelli omaisuuslainsäädäntö.

Jos olet ostanut palvelun, ohjelman, tuotteen tai tehnyt tilauksen tai muulla tavalla tehnyt erillisen sopimuksen kanssamme, sovelletaan myös sopimuksen ehtoja tai näitä ehtoja, jotka ovat voimassa oston tai sopimuksen syntymisen yhteydessä. Verkkosivustolla on liiketoimeen liittyviä käyttöehtoja.

Käyttäessäsi tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä, vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias ja että olet hyväksynyt ja noudatat näitä käyttöehtoja. Jokaisen alle 18-vuotiaan rekisteröityminen, käyttö tai pääsy verkkosivustolle ja sen sisältöön on luvatonta, lisensoimatonta ja ristiriidassa näiden sääntöjen kanssa.

Immateriaalioikeudet

Rajoitettu käyttöoikeus sinulle. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat yksinomaan meidän ja / tai tytäryhtiöidemme tai lisenssinantajien omistamaa omaisuutta, ellei toisin mainita. Se on suojattu tekijänoikeuksilla, tavaramerkeillä ja muilla immateriaalioikeuksilla.

Jos katsot, ostat tai käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä, sinua pidetään lisenssinhaltijana. Epäilyksen välttämiseksi sinulle myönnetään peruutettava, ei-siirrettävä lisenssi vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, joka on rajoitettu vain sinuun

Kun ostat tai käytät verkkosivustoamme tai sen sisältöä, hyväksyt sen, että

 * Et kopioi, replikoi tai varasta verkkosivustoamme tai sisältöä. Ymmärrät, että tekemällä jotain verkkosivustollamme tai sen sisällöllä, joka on ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa, ja sen rajoitetun käyttöoikeuden kanssa, jonka tarjoamme sinulle tässä, pidetään varkautena, ja pidätämme oikeuden syyttää varkaudesta täysimääräisesti lainsäädännön mukaan.

* Sinun on sallittua ajoittain ladata ja / tai tulostaa verkkosivuston tai sen sisällön yksittäisten sivujen kopio henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön, edellyttäen, että kredtoit meidät lähteenä, säilytät kaikki tekijänoikeudet , tavaramerkki- ja muut omistusilmoitukset ja, jos sitä käytetään sähköisesti, sinun on sisällytettävä linkki takaisin verkkosivustosivulle, josta sisältö on saatu.

* Et saa millään tavalla millään tavalla käyttää, kopioida, muokata, väittää tai esittää, että verkkosivusto tai sen sisältö on sinun tai luomaasi. Jos lataat, tulostat tai muuten käytät verkkosivuston sisältöä henkilökohtaiseen käyttöön, emme missään tapauksessa muuta vastuuta sisällön omistajuudesta - se on edelleen omaamme.

* Sinun on saatava kirjallinen lupa, ennen kuin käytät verkkosivustosi sisältöä omalle yrityksellesi tai ennen sen jakamista muiden kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi muokata, kopioida, replikoida, julkaista uudelleen, lähettää, kääntää, myydä, markkinoida, luoda johdannaisia, hyödyntää tai jakaa millään tavalla tai välineellä (mukaan lukien sähköposti, verkkosivusto, linkki tai muu sähköisesti) mitä tahansa sivuston sisältöä, koska sitä pidetään työmme varastamisena.

Olemme myöntäneet sinulle rajoitetun lisenssin, jotta voit nauttia verkkosivustostamme ja sen sisällöstä omassa henkilökohtaisessa käyttössäsi, ei omaa liiketoimintaasi tai kaupallista käyttöä varten tai millään tavalla, joka tuottaa sinulle rahaa, ellei sinulle anneta sinulle kirjallista lupaa.

Käyttöoikeuden saajana ymmärrät ja tunnustat, että tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä on kehitetty tai luotu meiltä investoimalla huomattavasti aikaa, vaivaa ja kustannuksia ja että tämä verkkosivusto ja sen sisältö ovat arvokkaita, erityisiä ja ainutlaatuisia teoksia, jotka tarvitsevat suojataan väärältä ja luvattomalta käytöltä. Ilmoitamme selvästi, että et voi käyttää tätä verkkosivustoa tai sen sisältöä tavalla, joka loukkaa oikeuksiamme tai jota meidän toimesta ei ole hyväksytty.

Verkkosivustomme tai sen sisältöön liittyvät tavaramerkit ja logot ovat meille kuuluvia tavaramerkkejä, ellei toisin mainita. Kaikki käyttö, mukaan lukien kehystäminen, sisällönkuvauskentät tai muu teksti, jotka käyttävät näitä tavaramerkkejä tai muita tavaramerkkejä, on ehdottomasti kielletty ilman kirjallista lupaa.

Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä ehdoissa tai nimenomaisella kirjallisella lisenssillä, ovat meille varattuja.

Sinun käyttöoikeus

Lähettämällä tai lataamalla mitään materiaalia sivustolle tai sen kautta, kuten kommentteja, viestejä, valokuvia, kuvia tai videoita tai muita materiaaleja, olet esittänyt, että olet kaikkien näiden materiaalien omistaja ja olet vähintään 18-vuotias.

Kun sinä vapaaehtoisesti toimitat tai lähetät meille kommentteja, valokuvia, kuvia, videoita tai muuta aineistoa käytettäväksi verkkosivustollamme tai sen kautta, olet myöntänyt meille ja meille valtuuttamillemme henkilöille luvan käyttämään sen osaksi nykyistä tai tulevaa verkkosivustoamme ja sen sisältöä. Tämä oikeus sisältää oikeudenomistajien tai teollis- ja tekijänoikeuksien myöntämisen missä tahansa asiaankuuluvassa lainkäyttöalueella ilman minkäänlaista korvausta sinulle. Näihin henkilötietoihisi liittyvät oikeudet löytyvät tietosuojakäytännöistämme.

Sinä tunnustat, että meillä on oikeus, mutta ei velvollisuus käyttää minkäänlaisia ​​maksuja sinulta ja että voimme päättää lopettaa tällaisten maksujen käytön verkkosivustollamme tai sisällöllämme milloin tahansa mistä tahansa syystä.

Käyttöoikeuden pyynnöt sisällön käyttämiseen

Kaikki pyynnöt kirjallisesta käyttöluvasta sisällölle tai muulle materiaaliselle omaisuudelle tai omaisuudellemme on tehtävä ennen kuin haluat käyttää sisältöä täyttämällä "Ota yhteyttä" -lomake tällä sivustolla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Meidän on hyvin selkeästi ilmoitettava, että et saa käyttää sisältöä millään tavoin, joka on ristiriidassa näiden ehtojen kanssa, ellemme ole antanut sinulle erityistä kirjallista lupaa. Jos sinulle myönnetään lupa, sitoudut käyttämään tiettyä sisällöltään sallittua sisältöä ja AINOASTAAN siihen tapaan, jolla olemme antaneet sinulle kirjallisen luvan. Jos päätät käyttää sisältöä tavalla, johon emme nimenomaisesti anna sinulle kirjallista lupaa, suostut siihen, että asiaa käsitellään ikään kuin kopioit, replikoit ja / tai varastat tällaisen sisällön meiltä, ​​ja suostut välittömästi lopettamaan sisällön käytön ja ryhtymään toimiin, joita voimme pyytää, sekä menetelmiin ja aikatauluun, jonka määrittelemme immateriaalioikeuksien ja omistusoikeuksien suojaamiseksi verkkosivustollamme ja sen sisällöllä.

Henkilökohtainen vastuu ja riskinotto

Käyttöoikeuden haltijana olet samaa mieltä siitä, että käytät omia mielipiteitämme verkkosivuston ja sen sisällön käyttämiseen ja olet samaa mieltä siitä, että teet niin omalla vastuullasi. Hyväksyt ja ymmärrät, että olet vastuussa kaikista riskeistä, ja että mitään tuloksia ei ole taattu tällä sivustolla ja / tai sen sisällöllä. Tämä verkkosivusto ja sen sisältö voivat vain tarjota sinulle koulutusta ja työkaluja, joiden avulla voit tehdä omia päätöksiä itsellesi. Olet yksin vastuussa teoista, päätöksistä ja tuloksista, jotka perustuvat tämän verkkosivuston tai sen sisällön käyttöön, väärinkäyttöön tai käyttämättä jättämiseen.

Vastuuvapauslauseke

Sivustomme ja sen sisältö ovat vain informaatiota ja opetusta varten. Lain sallimissa rajoissa voimme nimenomaisesti sulkea pois kaiken vastuun kaikesta välittömästä tai välillisestä menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu Sinulle tai muille verkkosivustojemme ja sen sisällön yhteydessä, mukaan lukien rajoituksetta vastuu onnettomuuksista, viivästyksistä, vammoista, vahingoista, menetyksistä, kuolemasta, menetetyistä voitoista, henkilökohtaisista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, tietojen virheellisestä soveltamisesta, fyysisestä tai psyykkisestä sairaudesta, fyysisestä, psyykkisestä tai henkisestä vammasta tai vahingosta, tulonmenetyksestä tai liikevaihdon menetyksestä, voiton tai sopimusten menetyksestä, tietojen menettämisestä, liikearvon menetyksestä, hukkaan menneestä ajasta ja mahdollisista muista menetyksistä tai vahingoista, huolimattomuudesta, sopimusrikkomuksesta tai muusta, vaikka ne olisivatkin ennakoitavissa. Erityisesti tunnustat ja hyväksyt, että emme ole vastuussa minkään muun sivuston osallistujan tai käyttäjän, kuten sinä, loukkaavasta, loukkaavasta tai laittomasta käyttäytymisestä.

Lääketieteellinen vastuuvapauslauseke.

Tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä ei pidä millään tavalla ymmärtää tai käyttää millään tavoin lääketieteellisiksi tai mielenterveyden neuvoksi. Verkkosivustomme tai sisältömme kautta annetut tiedot eivät ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista lääkärinhoitoa, diagnoosia tai hoitoa, jota lääkäri, sairaanhoitaja, lääkäriasiantuntija, terapeutti, neuvonantaja, mielenterveysalan ammattilainen, lisensoitu ruokavalio- tai ravitsemusterapeutti voivat tarjota, papiston jäsen tai muu hyväksytty tai rekisteröity terveydenhuollon ammattihenkilö. Älkääkä ottako ammattitaitoa lääketieteelliseltä neuvonnalta tai viivyttämästä ammatillista neuvontaa, koska olet lukenut tämän verkkosivuston tai sen sisällön tai olet saanut meiltä tietoja. Älä lopeta lääkkeiden ottamista puhumatta lääkärillesi, sairaanhoitajalle, lääkärin avustajalle, mielenterveystyöntekijälle tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle. Jos sinulla on tai epäilet, että sinulla on lääketieteellinen tai mielenterveysongelma, ota välittömästi yhteyttä oman terveydenhuollon tarjoajaan. Emme tarjoa terveydenhoitoa, lääketieteellisiä tai ravitsemushoitopalveluja tai yritä diagnosoida, hoitaa, estää tai parantaa millään tavoin fyysistä sairautta tai mitään henkistä tai emotionaalista ongelmaa, sairautta tai tilaa. Emme anna lääketieteellisiä, psykologisia tai uskonnollisia neuvoja.

Oikeudellinen ja taloudellinen vastuuvapauslauseke.

Tätä verkkosivustoa ja sen sisältöä ei pidä ymmärtää eikä vedota millään tavoin liiketoimintaan, taloudelliseen tai oikeudelliseen neuvontaan. Verkkosivustossamme ja sen sisällöllä annettavia tietoja ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattimaista neuvontaa, jonka voi antaa oman tilintarkastajan, asianajajan tai taloudellisen neuvonantajan toimesta. Emme anna taloudellisia tai oikeudellisia neuvoja millään tavoin. Sinua neuvotaan ottamaan yhteyttä omaan kirjanpitäjään, asianajajaan tai taloudelliseen neuvonantajaan kaikista kysymyksistä ja huolenaiheista, jotka koskevat omia tuloja ja veroja, jotka liittyvät erityiseen taloudelliseen ja / tai oikeudelliseen tilanteeseen. Hyväksyt, että emme ole vastuussa tuloksestasi, yrityksesi päätösten menestyksestä tai epäonnistumisesta, talouden tai tulotason noususta tai laskusta tai mistään muusta tuloksesta. Olet yksin vastuussa tuloksestasi.

 

Tulosvastuuvapauslauseke.

Sinä tunnustat, että emme esitä tai takaa terveydellisiä fyysisiä, henkisiä, emotionaalisia, henkisiä tai terveydellisiä etuja, tulevia tuloja, kuluja, myyntimääriä tai mahdollisia kannattavuuksia tai menetyksiä, jotka saattavat johtua tämän verkkosivuston tai sen sisällön käytöstä. Emme voi taata, että saavutat tietyn tuloksen, positiivisesti tai negatiivisesti, taloudellisesti tai muulla tavoin verkkosivustollamme tai sen sisällöllä ja hyväksyt ja ymmärrät, että tulokset eroavat jokaisesta yksittäisessä tapauksessa. Me myös nimenomaisesti kieltäydymme kaikesta vastuusta antamiemme tai hankkimien tietojen valinnoista, toimista, tuloksista, käytöstä, väärinkäytöstä tai käyttämättömyydestä verkkosivuston tai sen sisällön avulla. Hyväksyt, että tulosi ovat tiukasti omasi ja emme ole millään tavoin vastuussa tuloksestasi.

Tekniikkavastuuvapauslauseke.

Yritämme varmistaa, että verkkosivuston ja sen sisällön saatavuus ja toimitus ovat keskeytymättömiä ja virheettömiä. Emme kuitenkaan voi taata, että käyttöoikeuttasi ei jouduta keskeyttämään tai rajoittamaan aika ajoin, myös korjausten, ylläpidon tai päivitysten mahdollistamiseksi, vaikka tietenkin yritämme rajoittaa keskeytyksen tai rajoituksen tiheyttä ja kestoa. Lain sallimissa rajoissa me emme ole vastuussa vahingoista tai palautuksista tai mistään muusta käytöstä, jos verkkosivustomme tai sen sisältö ei tule saataville tai pääsy niihin tulee hitaaksi tai epätäydelliseksi mistä tahansa syystä, esimerkiksi jos liittyen järjestelmän varmuuskopiointimenetelmiin, internetliikenteen määrään, päivityksiin, palvelupyyntöjen ylikuormitukseen, yleisiin verkon toimintahäiriöihin tai viivästyksiin tai muihin syihin, jotka voivat ajoittain saada sivustomme tai sen sisällön pääsemättömäksi.

Virheet ja puutteet.

Emme takaa verkkosivujemme tai sen sisällön tarkkuutta, oikea-aikaisuutta, suorituskykyä, täydellisyyttä tai sopivuutta. Pyrkimyksenä on tarjota sinulle mahdollisimman tarkat ja ajantasaiset tiedot, mutta koska tieteellisen tutkimuksen luonne muuttuu jatkuvasti, emme voi olla vastuullisia tai vastuullisia sisällön oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta virheistä tai laiminlyönneistä verkkosivustosta, sen sisällöstä tai muusta sivustossa viitatusta tai linkitetystä tiedosta. Käyttäjä myöntää, että tällaiset tiedot voivat sisältää epätarkkoja tai virheitä lain sallimissa rajoissa.

Linkit muihin verkkosivustoihin. 

Voimme tarjota linkkejä ja viitteitä muihin kolmannen osapuolen ylläpitämiin sivustoihin, jotka saattavat viedä sinut Web-sivuston tai sen sisällön ulkopuolelle. Nämä linkit on tarkoitettu avuksesi, ja verkkosivustollamme tai sen sisällöllä olevien linkkien sisällyttäminen mihinkään muuhun verkkosivustoon ei merkitse hyväksyntää, sponsorointia tai sivuston tai sen omistajan hyväksyntää. Emme hyväksy ja emme ole vastuussa verkkosivustossamme tai sen sisällöllä tarkoitetuista ulkoisista lähteistä, niiden tarkkuudesta tai luotettavuudesta, näkemyksistä, mielipiteistä, tosiasioista, lausunnoista, virheistä tai puutteista. Meillä ei ole määräysvaltaa näiden sivustojen sisällöstä tai toimivuudesta, joten emme ota vastuuta mistään menetyksistä, vahingoista tai muusta, joka voi aiheutua niiden käytöstä. Sinun velvollisuutesi on tarkistaa näiden linkitettyjen verkkosivustojen käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, jotta voit varmistaa, että ymmärrät ja hyväksyt nämä käytännöt.

Linkittämisen rajoitukset.

Voit luoda hypertekstilinkkiä verkkosivustollamme tai sisällöllämme niin kauan kuin linkki ei tarkoita tai merkitse sponsorointia, hyväksyntää tai omistusta verkkosivustollamme tai sisältöllämme eikä siinä mainita tai oleteta, että meillä on sponsorointi, hyväksyminen tai omistusoikeus sivustossasi. Et kuitenkaan saa kehystää tai yhdistää sisältöä ilman kirjallista lupaa.

 

Korvaus, vastuun rajoitus ja saatavien vapauttaminen

Vahingonkorvaus.

Hyväksyt kaiken olla vahingoittamatta yhtiötämme, sekä sisältäen kaikki tytäryhtiöidemme, agenttien, urakoitsijoiden, johtajien, osakkeenomistajien, työntekijöiden, yhteistyökumppanien, seuraajien, siirronsaajien, toimeksiantajien ja lisenssinhaltijoiden , ja vastata vahingoista, veloista, kustannuksista ja kuluista, mukaan lukien oikeudenkäyntikulut ja kulut, jotka johtuvat web-sivustostasi tai sen sisällöstä tai siitä, että olet rikkonut minkäänlaisia velvoitteita, takuita, edustuksia tai sopimuksia jotka mainitaan näissä ehdoissa tai missä tahansa muussa sopimuksessa.

Vastuun rajoitus.

Emme ole millään tavalla vastuussa mistään tiedoista, tuotteista tai materiaaleista, joita pyydät tai vastaanotat verkkosivustollamme ja sen sisällöllä. Emme ota vastuuta onnettomuuksista, viivästyksistä, vammoista, vahingoista, menetyksistä, onnettomuuksista, kuolemasta, menetetyistä voitoista, henkilökohtaisista tai liiketoiminnan keskeytyksistä, tietojen virheellisestä soveltamisesta, fyysisestä tai henkisestä sairaudesta, tilasta tai liikkeestä tai muusta sellaisesta toiminnasta tai oletuksesta kenen tahansa tai minkä tahansa yrityksen, joko omistajien, henkilöstön, edustajien, yhteisyrityskumppaneiden, sopimuskumppaneiden, toimittajien, yhteistyökumppaneiden tai muiden yritysten kanssa. Emme ole vastuussa mistään omistajista, henkilöstöstä, edustajista, yhteisyrityskumppaneista, urakoitsijoista, myyjistä, tytäryhtiöistä tai muusta, joka harjoittaa verkkosivuston tai sen sisällön esittämistä tai millään tavalla tai missä tahansa paikassa. Jos käytät verkkosivustoamme ja sen sisältöä tai muita tietoja, jotka olemme toimittaneet meille tai tytäryhtiöidemme kanssa, emme ota vastuuta.

Vaatimusten vapauttaminen.

Missään tapauksessa emme ole vastuussa mistään osapuolesta mistään suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista, tasapuolisista tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat Web-sivustostasi tai sen sisällöstä tai niihin liittyvästä käytöstä tai luottamisesta, täten vapautat meidät kaikista vaatimuksista; mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, henkilökohtaiset tai liiketoiminnan keskeytykset, henkilövahingot, onnettomuudet, tietojen virheellinen soveltaminen tai muu menetys, fyysinen tai henkinen sairaus, kunto tai myöntäminen tai muuten, vaikka ymmärrät  tällaisten vahinkojen tai vaikeuksien mahdollisuuden.

Käyttäytymisohjeet

Hyväksyt, että et käytä verkkosivustoamme tai sen osaa millään tavalla, joka aiheuttaa tai todennäköisesti aiheuttaa WWW-sivuston, sisällön tai niiden saatavuuden keskeytymisen, vahingoittumisen tai heikentymisen millään tavoin. Ymmärrät, että olet yksin vastuussa kaikista sähköisen viestinnän ja sisällön lähettämisestä tietokoneeltasi tällä verkkosivustolla ja sen sisällöllä sekä meille.

Hyväksyt vain ostaa tavaroita tai palveluita itsellesi tai muulle henkilölle, jolle sinulla on laillisesti oikeus tehdä niin tai kenelle olet saanut nimenomaisen suostumuksen antaa nimensä, osoitteensa, maksutapansa, luottokorttinsa ja laskutustietonsa.

Hyväksyt olevasi vastuussa kaikista ostoksista, jotka sinä tai joku, joka toimii sinun puolestasi, verkkosivuston tai sen sisällön kautta. Sitoudut käyttämään verkkosivustoa ja sen sisältöä vain laillisiin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, eikä spekulatiivisiin, vääriin, vilpillisiin tai laittomiin tarkoituksiin.

Sinun on käytettävä verkkosivustoa ja sen sisältöä vain laillisiin tarkoituksiin. Hyväksyt, että et käytä verkkosivustoa tai sen sisältöä jollakin seuraavista tavoista:

* Petollisiin tarkoituksiin tai rikoksen yhteydessä tai muutoin laittomaan toimintaan

* Sellaisten materiaalien lähettäminen, käyttäminen tai uudelleenkäyttö, jotka ovat laittomia, loukkaavia, väärinkäytöksiä, vahingollisia, haitallisia, halventavia tai uhkaavia, vastenmielisiä, yksityisyyttä vaarantavia aineistoja, jotka ovat ristiriidassa luottamuksen, immateriaalioikeuksien tai voi muutoin vahingoittaa muita

* Voit lähettää, vaikuttaa kielteisesti tai tartuttaa verkkosivustoamme tai sen sisältöä ohjelmistoviruksilla tai muilla haitallisilla tai vastaavilla tietokoneohjelmilla, jotka ovat omiaan vaikuttamaan kielteisesti minkä tahansa tietokoneohjelmiston tai -laitteiston toimintaan, kaupallisiin pyyntöihin, ketjukirjeisiin, massamainontaan tai roskapostiviesteihin

* Aiheuttaa häiritsevyyttä, haittaa tai tarpeetonta ahdistusta

 * Haittaa kolmansille osapuolille

* Kopioida, replikoida, toisintaa tai myydä mikä tahansa osa verkkosivustomme tai sen sisältöä tavalla, joka ei ole näiden ehtojen tai muiden sopimusten mukainen.

Verkkokauppa

Verkkosivuston tai sen sisällön tietyt osat voivat sallia sinun tehdä ostoksia meiltä tai muilta kauppiailta. Jos teet ostoksen meiltä verkkosivustossamme tai sen sisällön kautta, kaikki ostoksen tai tapahtuman aikana saadut tiedot ja kaikki tiedot, jotka annat osana tapahtumaa, kuten nimesi, osoitteesi, maksutapasi, luottotietosi kortin numero ja laskutustiedot voidaan kerätä talteen, koskien kauppiasta ja maksuprosessointiyritystä. Tutustu tietosuojakäytäntöön, jotta voimme noudattaa henkilötietojesi suojaamista.

Osallistumisesi, kirjeenvaihdon tai liiketoimintasi kanssa jonkin kumppanin, yksityishenkilön tai yrityksen kanssa, joka löytyy verkkosivustollamme tai sen kautta, kaikki ostosopimukseen liittyvät maksut, hyvitykset ja / tai toimitukset koskevat ehtoja, eduista tai takuita ovat yksinomaan sinun ja kauppiaasi välisiä. Hyväksyt, että emme ole vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista, hyvityksistä tai muista sellaisista asioista, jotka aiheutuivat tällaisten kauppiaiden kanssa toiminnasta.

Maksuprosessointiyrityksillä ja kauppiailla voi olla tietosuojaa ja tietojen keräämistä koskevia käytäntöjä, jotka poikkeavat meistä. Meillä ei ole vastuuta tai vastuu näiden maksuprosessointiyritysten ja kauppiaiden riippumattomista toimintatavoista. Lisäksi, kun teet tiettyjä ostoksia verkkosivustomme tai sen sisällön kautta, saatat joutua maksuprosessointiyrityksen, kauppiaan tai meille erityisten ostosopimusten ehtojen piiriin. Jos haluat lisätietoja kauppiaista ja sen ehdoista, joita saatat hakea, käy kauppiaan verkkosivustolla ja napsauta sen tiedot-linkkejä tai ota suoraan yhteyttä kauppaan.

Sinä vapautat meidät, tytäryhtiöt, maksuprosessiyrityksen ja kauppiaat kaikista vahingoista, joita sinä aiheutat, ja sitoudut olemaan vaatimatta minulta tai sivuiltani mitään vaatimuksia, jotka johtuvat Web-sivuston tai sen sisällön hankkimisesta tai käytöstä.

VIESTINTÄOHJEET

Jos sinulla on kysyttävää ohjelmista, tuotteista, palveluista tai ohjelma-aineistosta, voit lähettää sähköpostin osoitteeseen [email protected] ja me teemme parhaamme vastataksesi kysymykseesi tai huolenaiheeseesi mahdollisimman nopeasti.

Hankinnat ja verkkokauppa

Jos maksat pankkikortilla tai luottokortilla, annat meille luvan laskuttaa luotto- tai pankkikorttisi automaattisesti maksuna ohjelmasta, tuotteestasi tai palvelustasi ilman lisävaltuutusta, josta saat sähköisen kuitin.

Jos maksua (korttimaksu tai tilisiirto) ei saada eräpäivään mennessä, sinulla on kolmen (3) päivän lisäaika maksun suorittamiseen, muuten ohjelma, tuote tai palvelut eivät jatku ja pidätämme oikeuden lopettaa käyttöoikeutesi välittömästi ja lopullisesti.

Kaikki ohjelmien, tuotteiden ja palveluidemme oston tai tapahtuman aikana saamat tiedot ja kaikki tiedot, jotka annat tapahtuman yhteydessä, kuten nimesi, osoitteesi, maksutapa, luottokortin numero ja laskutustiedot, voidaan kerätä sekä meille että maksunkäsittely-yrityksellemme. Tietosuojakäytäntömme mukaisesti varmista, että tarkistat maksuprosessorin tietosuojakäytäntömme.

Sitoudut ostamaan tavaroita tai palveluita vain itsellesi tai toiselle henkilölle, jolle olet laillisesti sallittua tehdä tai jolle olet saanut nimenomaisen suostumuksen ilmoittaa heidän nimensä, osoitteensa, maksutavan, luottokorttinumeron ja laskutustiedot.

Hyväksyt olla taloudellisesti vastuussa kaikista ostoista, jotka olet tehnyt sinä tai joku puolestasi toimiva henkilö. Asiakas sitoutuu käyttämään ohjelmia, tuotteita, palveluita ja ohjelma-aineistoa vain laillisiin, ei-kaupallisiin tarkoituksiin, ei koskaan spekulatiivisiin, vääriin, vilpillisiin tai laittomiin tarkoituksiin.

Koska näissä käyttöehdoissa on selkeä ja selvä hyvityskäytäntö, jonka olet hyväksynyt ennen minkään Ohjelmamme, Tuotteemme tai Palvelun ostamista, emme hyväksy tai hyväksytä minkäänlaista takaisinperintäuhkaa tai todellista takaisinperintää luottokorttiyhtiöltäsi. Jos ostolle peritään takaisinperintä tai saamme takaisinperintäriskin ostoksesi aikana tai sen jälkeen, pidätämme oikeuden ilmoittaa tapahtumasta kaikille kolmelle luottotietovirastolle tai muulle yhteisölle sisällytettäväksi mihin tahansa takaisinperintätietokantaan tai luetteleminen rikollisena tilinä, jolla voi olla kielteinen vaikutus luottotietoihisi. Raportoituihin tietoihin sisältyy nimesi, sähköpostiosoitteesi, tilauksen päivämäärä, tilauksen määrä ja laskutusosoite. Takaisinmaksun väärinkäyttäjät, jotka haluavat poistua tietokannasta, suorittavat maksun takaisinperinnän summasta.

Jos teet ostoksesi tytäryhtiöiltämme tai muilta yksityishenkilöiltä tai yrityksiltä linkkien kautta, joka tarjotaan ohjelmissa, tuotteissa tai palveluissa (”Kauppias”) tai niiden kautta, kaikki ostoksesi tai kaupan aikana saadut tiedot ja kaikki tiedot, myös kauppias ja heidän maksunkäsittely-yrityksensä voivat kerätä osana tapahtumaa, kuten luottokorttinumerosi ja yhteystietosi. Sinun osallistuminen, kirjeenvaihto tai liikesuhteet minkään tytäryhtiön, yksityishenkilön tai yrityksen kanssa ohjelmissa, tuotteissa tai palveluissa tai niiden kautta, ja kaikki ostoehdot, ehdot, edustajat tai takuut, jotka liittyvät ostoksesi maksamiseen, palautuksiin ja / tai toimitukseen, ovat yksinomaan sinun ja kauppiaan välillä. Hyväksyt, että emme ole vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista, palautuksista tai muista aiheista, jotka aiheutuvat kauppiaan kanssa käydyistä kaupoista.

Maksunkäsittelyyrityksillä ja kauppiailla voi olla yksityisyyttä ja tiedonkeruuta koskevia käytäntöjä, jotka ovat erilaisia kuin meidän. Meillä ei ole vastuuta maksujenkäsittelyyritysten ja kauppiaiden näistä itsenäisistä politiikoista. Lisäksi, kun teet tiettyjä ostoksia ohjelmien, tuotteiden tai palveluidemme kautta, saatat joutua kohtaamaan maksua käsittelevän yrityksen, kauppiaan tai meidän lisäehtoja, jotka koskevat nimenomaan ostoksesi. Lisätietoja kauppiaalta ja sen mahdollisista ehdoista saat käymällä kyseisen kauppiaan verkkosivustolla ja napsauttamalla sen tietolinkkejä tai ottamalla suoraan yhteyttä kauppiaaseen.

Vapautatte meidät, tytäryhtiömme, maksunkäsittely-yrityksemme ja kauppiaamme kaikista vahingoista, jotka aiheutuvat, ja sitoudut olemaan esittämättä meitä tai heitä koskevia vaatimuksia, jotka johtuvat ostoksesta tai verkkosivustomme tai sen sisällön käytöstä.

Palautusoikeus

Tyytyväisyys ohjelmasi, tuotteesi tai palvelusi kanssa on meille tärkeä. Ohjelmien, tuotteiden, palveluiden ja ohjelma-aineistojen luomiseen ja / tai tarjoamiseen kuluvan runsaasti aikaa, vaivaa, valmistelua ja huolellisuutta ajatellen meillä ei kuitenkaan ole palautuskäytäntöä tarjouksessa mainitun rahat takaisin -takauksen jälkeen. Ellei laissa toisin määrätä, tunnustat, että emme tarjoa palautusta mistään maksusi osasta ohjelmia, tuotteita ja palveluita koskien, eikä sinulle makseta palautuksia. Elämäntilanteessa, joka sisältää sairauden, hätätilanteen, maanjäristyksen tai muun luonnonkatastrofin tai muun odottamattoman tekijän, joka tekee palvelun tarjoamisesta haastavaa, Grace Code Inc pidättää oikeuden palvelun tarjoamiseen 12 kuukauden lisäajalla. Käyttämällä ja / tai ostamalla mitä tahansa ohjelmia, tuotteita, palveluita tai ohjelma-aineistoa, ymmärrät ja hyväksyt, että kaikki myynti on lopullista eikä hyvityksiä makseta. Mikäli päätät itse lopettaa koulutuksen, on koulutus silti maksettava kokonaisuudessaan maksusuunnitelman mukaisesti tyytyväisyystakuun päätyttyä.

Kursseillamme on 30 päivän tyytyväisyystakuu, joka alkaa siitä, kun olet maksanut kurssin tai sen ensimmäisen erän. Jos päätät lopettaa kurssin 30 päivän kuluessa tästä, se onnistuu, jos olet todistetusti osallistunut koulutukseen ja kun lähetät meille siihen mennessä annetut tehtävät täytettyinä. Hyväksytysti palautettujen kurssimateriaalien arvioinnin jälkeen palautamme siihen asti maksamasi kurssimaksun ja oikeutesi opiskella kurssilla päättyy. Mikäli haluat päättää koulutuksen tyytyväisyystakuun sisällä, lähetä meille asiasta sähköpostia osoitteeseen [email protected].

PÄÄTTYMINEN

Pidätämme oikeuden harkintamme mukaan kieltää tai lopettaa pääsyn ohjelmiin, tuotteisiin, palveluihin tai ohjelma-aineistoihimme kokonaan tai osittain milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta lähettämällä sinulle sähköpostia sähköpostiin osoitteeseen, jonka annoit ostaessasi ohjelmaa, tuotetta tai palvelua.

Jos jompikumpi meistä peruuttaa tai irtisanoo asiakkaan, sinulla on 24 tuntia aikaa maksaa kaikki jäljellä olevat maksut tai saldot, jotka ovat meille velkaa. Emme palauta siihen asti maksettuja kurssimaksuja (poikkeuksena 30 päivän tyytyväisyystakuu kursseissa, mikäli ehdot täyttyvät), ja sinun on maksettava kurssin loppuerät sopimuksen mukaan.  

Jos jompikumpi meistä irtisanoo asiakkaan, pidätämme oikeuden evätä tai lopettaa pääsysi mihin tahansa ohjelmien, tuotteiden, palveluiden ja / tai ohjelma-aineistojemme piiriin, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, verkkosivustomme, yksityinen foorumi, sähköpostiviestintä , Facebook-ryhmät, live-webinaarit tai konferenssipuhelut tai mikä tahansa muu viestintämenetelmä, joka liittyy ohjelmiin, tuotteisiin, palveluihin tai ohjelma-aineistoihin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja oman harkintamme mukaan.

Kaikki näiden käyttöehtojen ehdot, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, kaikki tekijänoikeudet, tavaramerkit ja immateriaalioikeudet, vastuuvapauslausekkeet, vastuun rajoitukset, vaatimusten vapauttaminen ja palautuskäytäntömme ovat edelleen voimassa nyt ja tulevaisuudessa, myös sen jälkeen, kun irtisanominen tapahtuu sinulta tai meiltä.

Tekijänoikeudet / tavaramerkit

Kaikki sisältö ja materiaalit, jotka ovat saatavilla osoitteessa www.elamankeha.com ja Anu Grace Kajabi-sivustolla, mukaan lukien tekstin, grafiikan, verkkosivuston nimen, koodin, kuvat ja logot, mutta eivät rajoitu niihin, ovat Grace Code Inc:n immateriaalioikeuksia ja niitä suojataan sovellettavalla tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädännöllä. Kaikki sopimaton käyttö, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tämän sivuston sisällön kopiointi, jakelu, näyttäminen tai lähettäminen on ehdottomasti kiellettyä, jollei Grace Code Inc. anna siihen kirjallista lupaa.

Sovellettava lainsäädäntö

Tätä verkkosivustoa hallitsee Grace Code Inc. Se on käytettävissä useimmissa maissa ympäri maailmaa. Käyttämällä verkkosivustoamme, olet samaa mieltä siitä, että valtion sääntöjä ja lakeja, jotka eivät ole lainvalintasääntöjä ja kansainvälistä tavaroiden myyntiä koskevaa Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimusta, sovelletaan kaikkiin tämän sivuston käyttöön ja hankintaan liittyviin asioihin kaikista tuotteista tai palveluista tämän sivuston kautta.

Lisäksi tämän toimisopimuksen täytäntöönpanoa koskevat toimet on saatettava liittovaltion tai osavaltion tuomioistuimille. Hyväksyvät näiden tuomioistuinten henkilökohtaisen toimivaltuutensa ja luopuvat kaikista tuomioistuimissa olevista oikeudenkäyttöalueista, paikoista tai epämukavista keskusteluista.

Jos sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu (@) graceanu.com.

Viimeksi päivitetty: tammikuu 2020

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja näistä edellä mainituista käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

Anu Grace Code Inc.

2383 P.O.Box 1318
Sacramento, CA 95812 Yhdysvallat

asiakaspalvelu (@) anugracecode.com